lördag 28 februari 2009

EFIT - 090228

Så blev det EFIT-dag igår igen då. Känns lite roligare att vara med nu när ljuset börjar komma tillbaka! Klockan har passerat nio och N målar lite med vattenfärger. Det är kul att leka med vatten. Själva målandet är inte värst intressant..
Klockan har passerat tio och det är dags att åka in till Gnesta och uträtta lite ärenden. Solen tittar fram från baksidan av huset.
Nu har klockan blivit elva och lite till, vi har uträttat alla våra ärenden och är på väg hem. N tycker att det är en dålig idé att ha på sig stövlar och strumpor.
Klockan tolv har vi ätit lunch och N får lite godis. Gott!
Klockan ett har vi hunnit med lite tråkiga städplikter. Jag har städat i sovrummet och bäddat rent i sängen. Inte så ofta vår säng är bäddad så denna bild är ett unikum.... Åh, så fult det ser ut med madrassen som syns, måste fixa det på något sätt, funderar på hur bara.
Klockan två nånting har vi fikat färdigt. Det ringde på dörren och vi fick besök av S och S med dotter som är jämngammal med N. Det blev fika och lite snack i köket medan tjejerna lekte.
När klockan passerat tre fixar vi oss i ordning för att strax åka iväg och fira femtioåring. Jag speglar mig i toaspegeln.
Klockan fyra och lite till, vi hämtar upp svärmor och plötsligt är det världens snöoväder!
Klockan fem nånting och maten serveras. Tjälknöl och massor av goda tillbehör till. Mums!
Klockan sex och N kollar in marsvinen som bor hos släktingen som vi är hemma hos. På bilden vår gamla marsvinshona Barbie som fått flytta dit när hon var den enda råttan vi hade kvar... marsvin gillar ju inte att bo ensamma. Nu bor hon med tre andra honor, bl a sin dotter.
Klockan sju och N börjar tackla av litegrann. Fast hon höll ut ytterligare ett par timmar, men på vägen hem däckade hon snabbt i barnstolen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar